ФОТО ГАЛЕРИИ

PLAN TO BE #1 / ТЮЛЕНОВО / май, 2019

Пилотното издание на програмата за трансформация План Да Бъда / Plan To Be стартира с шума на морските вълни и невероятните изгреви над магичните скали на Тюленово (Варна). Сред суровата красота на природния резерват, първите участници в програмата и техните терапевти по Йога, медитация и арт терапия, бяха настанени в уютната вила “Амбра”. В продължение на 10 дни, в пълна тишина и изолация от познатия свят, мислите им утихнаха, телата им възвърнаха гъвкавостта и силата си, сърцата се отвориха, а душите въздъхнаха доволно: “Благодаря”. 

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

  • Ивайло Тиманов Бъди себе си и го направи

  • Мария Савова Какво друго ми е нужно в този живот?

  • Светлана Токмакчиева Замълчете и действайте!

  • Анонимно Моят План да Бъда

PLAN TO BE #2 / КАРАБУНАР / септември, 2019

Второто издание на програмата План Да Бъда / Plan To Be премина сред уханието на горски билки и спокойствието на дивата природа край Карабунар. Цветната група на 10-те участника и техните терапевти се потопи в специалния 10-дневен режим започващ с Йога, продължаващ с юмейхо и арт практики, и завършващ с медитация и пранаяма. Без значение от възраст, пол, физическо състояние, умения в практиките – ежедневният ритъм бе еднакъв за всички. А резултатът – пробуждащ, смиряващ и освобождаващ за първите стъпки на тяхното ново и смело Аз.

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

  • Мария Димитрова Време за трансформация, за приключение и вътрешен рестарт

  • Мария Стоянчева Най-смислено изядените смокини на този свят

  • Румяна Лахчиева Животът е дъх

PLAN TO BE #3 / вила ЕКАТЕРИНА / май, 2020

Третото издание на програмата План Да Бъда / Plan To Be беше особено за всички - и за екипа, и за участниците. Поради създалата се необичайна и екстремна пандемична ситуация се наложи да се направят много промени в последния момент. Сесията, която решихме да проведем точно в този момент е първата 5-дневна, която беше планирана за пролетта. Смелите участници, които ни последваха, ни дадоха и сили, и вдъхновение да не отменяме всички планирани сесии, а да направим така, че да осъществим възможното. Сменихме локацията, сменихме датите, преразпределихме участниците. И ето че първата 5-дневна сесия на План Да Бъда / Plan To Be е част от нашата история. А участниците споделят резултати, които са също толкова впечатляващи, както и от 10-дневните сесии. 

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

  • Ива Дойчинова Когато отвориш храма в себе си

ВИДЕО ГАЛЕРИЯ