top of page

ФОТО ГАЛЕРИИ

#1

PLAN TO BE #1 / ТЮЛЕНОВО / май, 2019

Пилотното издание на програмата за трансформация План Да Бъда / Plan To Be стартира с шума на морските вълни и невероятните изгреви над магичните скали на Тюленово (Варна). Сред суровата красота на природния резерват, първите участници в програмата и техните терапевти по Йога, медитация и арт терапия, бяха настанени в уютната вила “Амбра”. В продължение на 10 дни, в пълна тишина и изолация от познатия свят, мислите им утихнаха, телата им възвърнаха гъвкавостта и силата си, сърцата се отвориха, а душите въздъхнаха доволно: “Благодаря”. 

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

#2

PLAN TO BE #2 / КАРАБУНАР / септември, 2019

Второто издание на програмата План Да Бъда / Plan To Be премина сред уханието на горски билки и спокойствието на дивата природа край Карабунар. Цветната група на 10-те участника и техните терапевти се потопи в специалния 10-дневен режим започващ с Йога, продължаващ с юмейхо и арт практики, и завършващ с медитация и пранаяма. Без значение от възраст, пол, физическо състояние, умения в практиките – ежедневният ритъм бе еднакъв за всички. А резултатът – пробуждащ, смиряващ и освобождаващ за първите стъпки на тяхното ново и смело Аз.

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

  • Мария Димитрова Време за трансформация, за приключение и вътрешен рестарт

  • Мария Стоянчева Най-смислено изядените смокини на този свят

  • Румяна Лахчиева Животът е дъх

#3

PLAN TO BE #3 / вила ЕКАТЕРИНА / май, 2020

Третото издание на програмата План Да Бъда / Plan To Be беше особено за всички - и за екипа, и за участниците. Поради създалата се необичайна и екстремна пандемична ситуация се наложи да се направят много промени в последния момент. Сесията, която решихме да проведем точно в този момент е първата 5-дневна, която беше планирана за пролетта. Смелите участници, които ни последваха, ни дадоха и сили, и вдъхновение да не отменяме всички планирани сесии, а да направим така, че да осъществим възможното. Сменихме локацията, сменихме датите, преразпределихме участниците. И ето че първата 5-дневна сесия на План Да Бъда / Plan To Be е част от нашата история. А участниците споделят резултати, които са също толкова впечатляващи, както и от 10-дневните сесии. 

Вижте разказите на част от участниците в нашия блог и ще разберете защо:

#4

PLAN TO BE #4 / хотел Света Анастасия, Бургас / октомври, 2020

Четвъртото издание на програмата План Да Бъда / Plan To Be бе най-чаканото, най-многолюдното и най-предизвикателното за нашия екип. Красотата на есенното море, чистотата и тишината на парк Росенец, отдадената работа на всички участници, прекрасните домакини от хотел "Света Анастасия", които ни обгрижваха с разбиране в продължение на 10 дни... Всичко това направи поредното издание на програмата да бъде наистина смислено, разтърсващо, незабравимо. 

И ето: вече 4 сесии на План Да Бъда / Plan To Be са записани в нашата история. Безкрайно сме удовлетворени от резултатите и искрено благодарим на участниците, които споделят своите истории! За да може и вие, поне за малко, да се потопите в това предизвикателство на първата стъпка към личната трансформация вижте разказите на част от участниците в нашия блог: