top of page
Bilyana Savova for EVA magazine.jpg

Последвайте ме 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Биляна Савова е идеолог и визионер на програмата План да Бъда / Plan to Beсобственик и креативен директор на Plan2B Creative Studioдългогодишен арт директор на списание EVA,  основател на фондация МС – Мога СамНосител на наградите “Жена на годината, категория общество / 2016”“Будител на 2018”, “Вдъхновител / 2018”

 

Преди 16 години е диагностицирана с дегенеративното заболяване множествена склероза и това е причината да започне търсенето й на ново разбиране на тялото и психиката, както и на терапии, които да й помогнат и да включат нейните вътрешни лечебни сили. Вече повече от 12 години тя споделя опита си с хора, които искат да тръгнат по този път.

 

Лектор в семинарите TEDxVitosha, “Свободата да бъдеш”, форум “Дълголетие”, както и в редица корпоративни мотивационни събития на UniCredit Bulbank, Ernst &Young България, Bosch България, “She is the One” / Dir.bg, “See It Be It” / NobleGraphics, “Трансформация” / OM Yoga & Generator, SAP Labs Bulgaria, Kaolin Bulgaria и др.


Всяка година, под шапката на фондация МС – Мога Сам, организира летни семинари на различни теми свързани със здравето. Последователите й са много и повечето от тях отбелязват сериозни промени и успехи в пътя към пълноценно здраве. 

plantobe_logo_web_edited.png

“През изминалите години съм се срещала с много хора. Някои от тях бяха в наистина тежко състояние, други – не толкова. Трети имаха добро здраве, но и ясното усещане, че искат промяна за да предотвратят болести или просто защото търсят различен път на себереализация, по-добро здраве и по-добро разбиране за тялото и съзнанието си. Защото искат променяйки себе си да помогнат за промяната на хората около себе си, на най-близките си, на децата си… Винаги, когато се срещам с хора потърсили среща с мен и които искат подкрепата и съветите, за да направят първата си лична крачка към промяната… винаги идва момент в разговора ни, в който те казват: “А не може ли да го направим заедно? Да бъдем заедно за няколко дни и да ми покажеш основните неща? Трудно е сам!” И да, знам, че е трудно. Знам, колко силна мотивация трябва да имаш, за да следваш стриктно правилата и режима, които дори сам си създал за себе си. Мислила съм много как е възможно да се случи, как да го направя така, че в рамките на наистина кратко време да се извлече максимален и смислен ефект. И го измислих.

Това е моето предизвикателство. Моята трансформираща програма, която ще правим заедно. Вече след три издания на Програмата се чувствам още по-сигурна в нея и съм истински удовлетворена от резултатите. За мен това бе поредната – и то много голяма – крачка по личния ми път към съвършенно здраве, лека душа и спокоен ум. За участниците мога да кажа, че за мен бе награда и безкрайна радост да гледам сияещите им лица и изправени тела. Истинско вдъхновение бяха споделените им истории и сълзите на щастие, които светеха в очите им. Затова ще продължавам да споделям. Ще споделям така, както винаги съм го правила – откровено и истински. И всички вие, които решите да ми се доверите, ще получите най-смисленото споделяне – в тишина, мълчание и ритъм.

Това, Приятели, е моята трансформираща програма План да бъда / Plan to Be. Абсолютната есенция от доказано ефективни практики и терапии, които са част от личния ми опит и които в рамките на 10 денонощия ще изпълняваме заедно и в ритъм, стигайки до резултат, който не просто ще ви хареса. Резултатът ще ви донесе огромно удовлетворение, прекрасно усещане за здраво тяло и психика, за истинска радост и осъзната любов. Любов, която ще обърнете към себе си.
Ето това е моят отговор към всички, които имат желание да направим тези крачки заедно.

План да бъда / Plan to Be е началото на по-добрата част. Тази част от живота ни, която предстои утре, но която формираме днес.

Защото да бъдеш не означава да забравиш кой си, къде си, какво искаш… Да бъдеш означава да си осъзнат. Да бъдеш Тук и Сега. Просто да бъдеш.”

logo_new8.png

“Времето, в което живеем е интересно. Предизвикателно. Смущаващо. Еволюционно. В каква посока ще тръгнем? Всеки сам решава за себе си. Аз лично избирам Да Бъда. Избери най-новия ми проект new8 и направи първите си крачки в това да осъзнаеш себе си. Само за един ден. Само за осем часа. Заедно.

Последвайте ме 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
I_AM_logo.png
биляна савова / видео галерия

ВИДЕО ГАЛЕРИЯ

Биляна Савова

Биляна Савова

Биляна Савова
Търсене на видео...
Радина Денкова: как разбрах, че мога

Радина Денкова: как разбрах, че мога

06:09
Възпроизвеждане на видеото
Виктория Радославова: никога не е късно да пренапишеш някое болезнено преживяване

Виктория Радославова: никога не е късно да пренапишеш някое болезнено преживяване

06:47
Възпроизвеждане на видеото
Ивайло Тиманов: вдъхновението е вътре в теб

Ивайло Тиманов: вдъхновението е вътре в теб

07:09
Възпроизвеждане на видеото
bottom of page