top of page
plantobe_logo_web.png

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
 

Храня се по специален режим и/или съм алергичен към определена храна, ще бъде ли отбелязано това в ежедневното ми меню?
Да, всички храни, към които имате непоносимост, ще бъдат изключени от менюто ви. След като направите своята резервация, ще получите въпросник, в който да отбележите точното си здравословно състояние и хранителни специфики.

 

Какво е необходимо да си осигуря за 10-дневния престой?
Практиките и режимът на програмата Plan to Be естествено ще изключат суетата от живота ви, без дори да забележите. Нуждаете се единствено от топли и комфортни дрехи, екип и килимче за йога, базова козметика. За юмейхо терапиите са подходящи удобни памучни дрехи – клин, панталон, блуза с дълъг ръкав. Подробен списък с вещите, които препоръчваме да си подготвите за 10-дневната програма ще получите след като направите своята резервация.

 

Мога ли да се присъединя за по-кратък период към програмата Plan to Be – например за 5 дни?
Не, минималните дни за трансформиращата програма са 10. Те са съобразени със специфичния ритъм на практиките и лечебните терапии, както и с необходимостта тялото и съзнанието да се концентрират в принципите на самопознание, самолечение и в изграждането на нови положителни навици.

 

Нямам опит с нито една от изброените терапии – Йога, Юмейхо и медитация. Това ще бъде ли проблем за участието ми в програмата?
Не, няма да бъде проблем. Всички терапии и практики ще бъдат съобразени с 10-те участника в програмата и ще бъдат подходящи както за хора с различен опит, така и за абсолютно начинаещи.

 

Има ли здравословни състояния при които категорично не се препоръчва Юмейхо терапия?
Терапията не се препоръчва при ракови заболявания с опасност от развитие на метастази, при активни възпалителни процеси с повишена телесна температура, инфекциозни заболявания, много високо кръвно налягане или резки промени на кръвното налягане. При разширени вени се преценява според индивидуалното състояние, засегнатата област се избягва и се работи с повишено внимание.

 

Как ще се свържат с мен близките ми, ако възникне нещо спешно?
На разположение на всички, по време на програмата ще бъде администратор, който ще отговаря на активен телефонен номер.

Към кого ще мога да се обърна при личен или здравословен проблем?
Адмистраторът на програмата ще е на разположение на всички практикуващи. Планира се да има лекар, който да бъде с нас през цялото време.

 

Задайте своя въпрос:

bottom of page