top of page

Дълбока глътка въздух / Ana Karlsreiter за 8for8Аз на 12 май млъкнах… и още си мълча. И ми е едно спокойно, осмислено и не искам никога да свършва… И не ми се говори, но ми се пише… писъмце.

Знаех си, че срещата с теб ще бъде нещо изключително. Подготвях се за нея от дълго време и усещах, че вече съм напълно готова. Бях си написала всичките домашни работи, повече от две години живеех следвайки твоите препоръки и смятах, че вече съм “осъзната”, човек от “вътрешния кръг”. Черпех с пълни сили и бях в най-щастливия етап от живота си, в най-добрата си форма, благодарение на теб!


И въпреки чувството, че съм готова, това което ми се случи в тези 8 часа беше безспорно следващото по-високо ниво.


Силно се вълнувах да бъда толкова близо до теб и директно от извора да черпя вдъхновение и сили. Искаше ми се да използвам всяка секунда за да попивам нюанските. И ми се получи до момента, в който явно се отнесох. Но това пък беше знак за пълното ми доверие към теб и идеите, които проповядваш. Силна, но точна е думата, и си е тук точно на мястото.


С изпипването на всеки най-малък детайл, от приветливата усмивка на асистента до помещението, което си превърнала в островче на спокойствие, от свещичките и етеричните ухания, до най-вкусната салата на света, пресните орехи, вълшебния чай… И написания на ръка жерав с моето име - в момента, в който влязох в този свят се почувствах Home!


8for8 e вълшебно преживяване за душите и телата ни, връщащо ни към миналото, към корените, но и в същото време даващо ни сили да продължим напред в едно ново бъдеще!


8for8 те свързва с най-доброто от самия теб, с най-доброто от околните, за да станеш част от едно невидимо семейство, което винаги ще е до теб, защото е избрано от самия теб!


8for8 e дълбока глътка въздух, тогава когато тя ти трябва най-много! Когато си на върха на планината, щастлива, постигнала целта, но и тогава, когато си в началото на дълъг труден преход!

8for8 e красота, мантри, жерави… цветна, жизнерадостна…


8for8 не са там някакви си 8 часа, 8for8 за мен е завинаги!

И защото не искам никога да свършва, просто от време на време си слагам шапката за медитация, която като вълшебна шапка-невидимка ме връща там, в 8for8, the place to бе, до една ръка разстояние от Биляна!


Благодаря ти, че те има!

Ани


187 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Коментари


bottom of page