top of page

Няма невъзможни неща, има само неосъзнати хора / Димитър Сергеев за Plan To Be #9



Участието на Димитър в програмата Plan to Be е съфинансирано от фонд "Андрей" към фондация МС - Мога Сам


Здравей Биляна,

Как се чувставам ли? След програмата Plan to Be #9 се чувствам точно така, както си представях. Целеустремен, балансиран и решителен на 100%, защото преди падаше голямо блуждаене… бях като муха без глава.


Чувствам се много по-лек, както физически, така и психически. Точно тази трансформация търсех, точно това ми липсваше.

Винаги съм знаел, че нещо все не ми достига и, че само с режим на хранене, лягане навреме, разходки, детокс, чайове и добавки няма да постигна резултата, който искам. Но кармата ме срещна с теб, с всички вас прекрасни хора от екипа на програмата, които с лекота успяхте да ми покажете пътя към най-доброто, което човек може да направи за себе си дори и да не е с МС. От ден 1-ви се чувствах като у дома си, а вас приех като стари приятели, на които имам 100% доверие.

Не съм поставял под съмнение нито една част от програмата. Бях толкова готов и толкова исках всичко това, че чак се чувствах като участник за пореден път.
При вас намерих изгубеното парче от пъзела, който сглобявах сам дълго време.


След ден 10-ти и досега не съм спирал ритъма, който създадох в Plan To Be, разбира се, с леки промени. Ставам в 6:00 ч, правя йога, закуска, следва работа, кратка йога (20 мин) за гърба и кръста с тухличките, обяд, пак работа, разходка навън, приказки със семейството, вечерята е плодове/ядки/чай, медитация, в 22:00 - сън. Всяка седмица или през седмица имам час с Калин за юмейхо терапия.

Щастлив съм от факта, че жена ми и децата са плътно с мен в този ритъм. Е, децата не стават в 6:00, а в 7:30 :)


Каквото и да кажа за теб и за екипа ще е като капчица в морето, но ще го напиша, защото без капчици няма морета!

Благодаря ви за вниманието и професионализма. Благодаря ви за топлото и позитивно излъчване, с което ме заредихте. Благодаря ви за уроците, думите... Благодаря ви за прекрасното изживяване.

Благодаря ви за този урок по ЖИВОТ.

Вие наистина доказахте, че няма невъзможни неща - има просто неосъзнати хора!

Последни публикации

Виж всички
bottom of page