top of page
logo_plan to be.png

Участници: 20

Продължителност: 10 дни

Как: На живо

Meditation_edited.jpg

продължителност 10 денонощия

интензитет на провеждане веднъж годишно

водещ Калина Радичева, Лилия Попганчева

 

Plan to Be ще ви помогне за:

  • Откриване и използване на своя потенциал: ще изследвате невероятната сила в себе си и ще научите как да се възползвате от нея.

  • Освобождаване от автосаботажа: ще идентифицирате и преодолеете самоограничаващите ви вярвания и поведения, които пречат на благоденствието ви.

  • Изграждане на лична вътрешна устойчивост: ще развиете силата да се възстановявате от неуспехите и да ставате по-силни чрез предизвикателствата.

  • Отключване на положителни навици: ще култивирате овластяващи навици, които са в съответствие с вашите цели и проправят пътя към успеха.

  • Създаване на личната ви визия: ще създадете ясна визия за бъдещето си, която да ви позволява да се съсредоточите върху това, което наистина има значение и смисъл за вас.

 

Програмата е единствената по рода си в световен мащаб, която синхронизира в себе си опитността на йога, мъдростта на медитацията, психологически тренинг и ритмични юмейхо терапии. Провежда се в рамките на 10 денонощия на релаксиращо място в мълчание и изолация и предоставя на участниците време в тишина, чиста храна, ежедневни лечебни терапии и практики, спомагащи за постигането на истинско и дълбоко разбиране за тялото и душата.

 

Програмата се провежда в малки групи от 14 участника.

В екипа на Plan to Be са:

Калина Радичева, юмейхо терапевт 5 дан и йога учител с над 26 годишна практика, която води сутрешните и вечерни йога практики, вкл. пранаяма практиките за дишане и медитациите.

Лилия София Попганчева е групов аналитик, умствен треньор и фасилитатор и тя е човекът, който води арт динамичните групови практики с участниците.

Неотменна част от екипа са и групата от юмейхо терапевти, които работят индивидуално с отделните участници в програмата. Прилагането на юмейхо практиките цели да премахне натрупаното в тялото напрежение, да отпусне напрегнатата и да стимулира вялата мускулатура, да раздвижи и намести ставите, да приближи цялата структура на тялото към изгубената симетрия и в крайна сметка да събуди самооздравителния механизъм на организма.

 

До този момент са проведени 14 издания на програмата за 180 участника.

Планирано следващо издание от 31 март - 11 април 2025 в Рибарица.

bottom of page