top of page
logo_new8.png

Участници: 20

Продължителност: 8 часа

Как: На живо

продължителност 8 часа

интензитет на провеждане 1-2 пъти в месеца

водещ Биляна Савова

 

Тази програма не просто „приветства“ всички полове, идентичности, възрасти, тела, етноси, сексуални ориентации, здравословни казуси, физически ограничения и социален статус – тя е създадена за всеки един от вас!

 

Еднодневна програма new8 се провежда в група в изолация и мълчание. Включва практики за медитация, визуализация и осъзнаване. Основни йога, дихателни и креативни практики, както и ментални тренировки, приложими в ежедневието. Основната цел на програмата new8 е да се докоснете до представата за осъзнаване, промяна, дисциплина, движение и дава много конкретни посоки за интегриране на практиките в ежедневните ви дейности.

 

Вие, които участвате в new8, сте тези, които гледате на живота като постоянна възможност за растеж и трансформация, независимо какво ви се случва. Вие сте тези, които разбират, че животът не се случва на вас, а заради вас. Предизвикайте себе се и не се оставяйте той да ви изненадва и да ви предизвиква. Бъдете днес, за да сте спокойни за това, което е утре.

 

Успехът, щастието, благоденствието, здравето – това са целите на всеки. Готови ли сте да свършите работата, която е необходима, за да направите с живота си това, което заслужавате?

 

new8 е следваща версия на програмата 8for8

в 8for8 за три години и 107 издания участваха над 2000 участника

ЦЕНИ

Цена 344 лв – еднократно

Цена 308 лв – при абонамент за 3 поредни сесии

Цена 272 лв – при абонамент за 6 поредни сесии

Тук можете да застраховате вашето участие

bottom of page