top of page
masterclass_logo_kids.png

MASTERclass е най-новият проект на Plan to Be Generator. В него ще ви дадем възможност да се срещате, да черпите знания и да практикувате с хора, които са доказали уменията си в различни области. Хора, които са готови да споделят това знание и да стигнат до всички, които имат желание да се развиват.

 

Ще ви срещаме с най-добрите, защото вярваме, че все повече хора изграждат в себе си истински стремеж да бъдат и те най-добрите.

Темите ще бъдат различни. Учителите ще бъдат различни.

А общото е, че и те - Учителите, и ние - Учениците искаме едно -

да живеем в красив, справедлив и споделен свят, в който се учим един от друг.

bi_01_edited_edited.jpg

За мен e истинско щастие да ви представя Галина Савова. Сещате се за нея нали? Тя е моят ко-водещ в програмата "Малките учители", която толкова много харесвате.

Тя е и моя сестра, и да ви кажа честно, си остана онова дете, което помня. И с усмивката, и с доброто си сърце, и с любимите си кукли, и с огромния си талант. Огромен талант да разсмива, да пее, да увлича в измишльотините си и другите... даже и тези дето са мноооого сериозни и гледат мрачно.

Галя е куклена актриса. От тези, които понякога крият главите си зад параван, или ги пъхат в огромни капаци на чайници, или пък носят на крехките си вратове огромни хипопотамски глави. И това не им пречи нито да говорят, нито да пеят, нито да ни разсмиват. Нищо, че се обливат в пот под кожусите, на което и да си помислите животно или мистично създание.

Галя може да накара и една проста лъжица да оживее, и да ти заговори така, че даже да започнеш диалог с нея. За лъжицата говоря. А като беше малка най-обичаше, като стане тъмничко, да светне една лампа към стената, да се прикрие някъде в сенките и да ти разкаже приказка, като я анимира с двете си ръце само, които тя превръща в най-невероятните създания, които сте виждали. Вярвайте ми! Аз така съм израснала! Кукленият театър ме е формирал. И не само мен, но и децата ми. Радост е за мен, че тя прие да направи първият Master Class за деца и той ще ви отведе във вълшебният свят на приказките." / Биляна Савова

MASTERclass #2

masterclass_logo_prikazka.png

MASTERclass за ДЕЦА в пет дни с Галина Савова

Продължителност: 5 срещи по 7 часа всяка / 10:00 - 17:00

Как: На живо

Кой измисля приказките? Кои са героите в нея? Как можем да им вдъхнем живот? А кой разказва приказките на сцената? Как едно дете може да измисли своята приказка и да я разкаже на другите?

35195618_2135798643318582_7705089767595048960_n.jpg

Коя съм аз?

Аз съм Галя и съм куклена актриса. Обичам приказките и куклите. Мога и знам как да накарам дори простичките предмети, които ни заобикалят, да се превърнат в приказен герой и да оживеят. Даже само с ръцете си мога да разказвам приказки. И съм винаги готова да разкривам тайните на приказките и куклите на всички, които искат да се потопят в тази вълшебна страна, наречена куклен театър.

 

В това, което съм ви подготвила, заедно с моите асистенти – сценаристи, музиканти и актьори ще направим така, че всичко, което създаваме във въображението си и всичко, за което мечтае сърцето ни, да оживее. Да се смее, да танцува, да говори. Ще творим цели 5 дни, а накрая ще възнаградим големите с незабравим спектакъл, в който децата ще покажат всичко, което са създали сами.

 

Ще се случи за първи път и само в обявените две седмици, които съвпадат с ваканцията на децата. Ето и датите, на които ще се проведе моят първи Master Class за деца.

MASTERclass #2

masterclass_logo_prikazka.png

КАЛЕНДАР на провеждане

на две издания MASTERclass за деца

"ЖИВА ПРИКАЗКА"

 8-12 юли

от понеделник до петък 

10:00 - 17:00

ЖИВА ПРИКАЗКА 1

петък: финален спектакъл

цена 450 лв 

за 5 дни с включени:

напитки, плодове, материали,

които децата ще си вземат вкъщи

Цената е за 1 седмица

 

възраст: от 6 до 12 години

Максимален брой участници: 20 деца

място на провеждане - залата на Space to Be

адрес: София, бул. Илиянци 42 / етаж 8

masterclass_logo_kids.png
bottom of page