top of page

ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА?

1

Първата стъпка вече е направена щом четеш това. Щом си тук, ти вече имаш някакво вътрешно усещане, че нещо трябва да се промени. Това нещо си ти!

 

2

Сега можеш да си избереш една от програмите на живо, в които много детайлно, структурирано и достъпно съм подредила всичко, от което имаш нужда. Програмата new8 е наследник на 8for8, през която минаха над 2000 човека и всички взеха това, от което имаха нужда за своето начало. Новата програма по същество дава същото - подкрепа, детайли и възможност да утихнеш, да се успокоиш, да достигнеш до личната си мъдрост и потенциал, които да ти дадат посоката и отговорите, от които се нуждаеш.

3

Ако си родител на малко дете или тийнейджър, или и двете - имаме предложение за теб: вариант 1 - ако детето ти е на възраст между 3 и 10 години, за теб е новата 4-часова програма МАЛКИТЕ УЧИТЕЛИ. В нея влизате заедно - дете и родител, и преживявате заедно всичко, което се случва. Вариант 2 - тийнейджърът, който е в съседната стая нацупен и не си вдига главата от телефона да получи изненадващ подарък от теб – участие в предизвикателството, наречено 8for8TEEN. Но не забравяй - децата имат нужда не от мъдрости, напътствия и спасение. Те имат нужда от това да видят ти как се справяш, как спасяваш себе си. Така, че ако не си бил на нито една от програмите се върни на точка 2 и направи първите крачки за себе си!

4

Ако вече си бил участник в някоя от програмите на Plan to Be Generator или пък си абсолютно нов във всичко това, но искаш да изградиш смислена и удовлетворяваща самия теб програма, можеш да се включиш в онлайн форматите - МАЛКИТЕ СТЪПКИ и 8for8HOME, които ще ти помогнат да изградиш личния си план за промяна сам вкъщи. Те са в процес на изграждане и ще бъдем готови в края на октомври 2023-та с тях.

5

Да гледаш или слушаш записите на подкаста АЗ СЪМ.

6

Спри да четеш, да слушаш и да гледаш и започни да действаш.

 

7

Медитирай всеки ден по едно и също време - записите, които са част от безплатните ресурси на този сайт са тук и можеш да ги използваш всеки ден. 

8

Ако искаш голямо предизвикателство, дълбока работа, летящ старт, устойчиви промени - за теб е единствената по рода си в целия свят, програма за трансформация Plan to Be. Тя е в подготовка на 14-тото си издание, което ще започне на 8.04.2024 и ще завърши на 18.04.2024 Програмата ще ти даде възможност да се свържеш със себе си дълбоко - и с тялото, и с ума, и с душата си. И след нея вече нищо няма да е същото. 

bottom of page