top of page
calendar_program.png

Участници: -

Продължителност: 10 месеца

Как: На живо

photo-of-people-holding-each-other-s-hands-3184423_edited.jpg

продължителност 10 месеца

интензитет на провеждане 1 път в месеца

водещ Биляна Савова

 

Програмата включва поредица от 2-часови срещи на живо или онлайн с Биляна Савова и mindfulness практики, които се усвояват и развиват с надграждане в рамките на 10 месеца. Ритмичното и осъзнато практикуване на предложените елементи в програмата, съобразени с индивидуалните потребности на всеки, гарантират постигането на вътрешен баланс и истинско благополучие за всеки участник. Работи се в малка група (минимум 10 - максимум 20 човека), която с личната работа и усилия, ще приложи на практика принципа на „ефекта на пеперудата“ - да докаже как на пръв поглед малките промени - с малки крачки в малка група от хора, които са част от голямото семейство в компанията, ще доведат до промени, които да окажат влияние върху цялата общност. Програмата „20 hours of mindfulness” цели дългосрочен ефект върху компанията, осигурявайки устойчивост в нейното развитие чрез подкрепата на хората, работещи в нея. 

 

Корпоративни тематични срещи

 

Тези срещи се провеждат хибридно по заявка от компаниите. Самата компания организира аудиторията с интерес и достъп до тези тематични срещи, както и сами заявяват темата, по която биха искали да бъде направена срещата.

Осъществяваме ги в различни платформи, които клиентът избира – zoom, Webex, Microsoft teams и други.

 

Клиенти са ни Unicredit, Verto digital, VM Ware, HPЕ, Ernst&Young, SAP, Accenture, BOSCH Bulgaria, DM Bulgaria, Kaolin Bulgaria и много други.

bottom of page