top of page
logo_new8.png

Участници: 20

Продължителност: 8 часа

Как: На живо

продължителност 8 часа

водещ Биляна Савова

Програмата предлага провеждането на корпоративни new8 събития, адаптирани според целите и екипа на съответната компания клиент. Включва основните елементи на програмата new8 и се осъществява в рамките на един ден. Локацията се определя от клиента – може да бъде в офис сградата на компанията клиент или в зала, осигурена от нас, както и да се изнесе извън града на подходяща локация.

Еднодневна програма new8 се провежда в група в изолация и мълчание. Включва практики за медитация, визуализация и осъзнаване. Основни йога, дихателни и креативни практики, както и ментални тренировки, приложими в ежедневието. Основната цел на програмата new8 е да се докоснете до представата за осъзнаване, промяна, дисциплина, движение и дава много конкретни посоки за интегриране на практиките в ежедневните ви дейности.

 

Вие, които участвате в new8, сте тези, които гледате на живота като постоянна възможност за растеж и трансформация, независимо какво ви се случва. Вие сте тези, които разбират, че животът не се случва на вас, а заради вас. Предизвикайте себе се и не се оставяйте той да ви изненадва и да ви предизвиква. Бъдете днес, за да сте спокойни за това, което е утре.

 

Успехът, щастието, благоденствието, здравето – това са целите на всеки. Готови ли сте да свършите работата, която е необходима, за да направите с живота си това, което заслужавате?

 

new8 е следваща версия на програмата 8for8

в която за 3 години и 107 издания участваха над 2000 участника;

от тях - 11 издания са били корпоративни.

bottom of page