top of page

Моят План да Бъда! / Веселина Радкова

Актуализирано: 30.01.2021 г.




Моят План да Бъда! Научих за него през миналата година, а се готвих за него през тази. През 2020 обаче за нищо не бяхме подготвени и всичко, което бяхме планирали претърпя бързи, непланирани, неудовлетворителни и разнообразни промени - от всякакво естество.


Осъществих моя План да Бъда по непланирания начин. Бях настроена за по-голяма дисциплина, но непланираните и различни, импулсивни моменти ме вадят от комфорта ми и това беше част от ползата ми в личен план. Аз съм търсещ човек, самонаблюдаващ се и самоанализиращ се. Ходя на различни ритрийти, които ми помагат да се ъпдейтвам. Експертите винаги дават различна гледна точка и те приззимяват. По време на План да Бъда бях възхитена и обогатена от Калина. За мен тя бе всестранен и широко интегративен обучител: йога учител, юмейхо терапевт, философ, музикант, поет, разказвач и т.н. Учител с главно У. Практиките на Лили също ми дадоха модели за самостоятелна работа, които прилагам и сега: например, хващаш листа, не мислиш и просто пишеш първосигнално, изливаш, "чуваш" и пишеш.


Препоръчвам програмата заради мисията й, заради прекрасните терапевти, които Биляна е събрала като един осъзнат екип, също и заради последвалата я идея: срещи на групата 1 път месечно.

Бъдете!

Веселина Радкова

155 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page