top of page

НОВАТА ЕКЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЯ / Ирра Русева за 8for8

Актуализирано: 14.06.2022 г.Обожавам да пътувам!

Истински преживявам всяко едно място, до което отивам. Потапям се напълно и се изпълвам с него, с неговите истории, аромати, звуци и лица. Прекрасно е!


Преди 10 години открих и един друг вид пътуване - пътуването към себе си. И се пристрастих. Всеки път е различно, уж еднакво, но всъщност не. И всеки път откривам по нещо ново в себе си. Нещо, което да обичам или да променя.

Постепенно откривах, колко болезнено може да е вглеждането навътре, но и колко силно можеш да се заобичаш. Губя се и се намирам всеки път. Скачам смело в неизвестното, с главата напред, както когато бяхме малки и скачахме от моста в Бургас. Всяко мое пътуване започва така, наистина.

Когато открих 8for8 просто скочих или по-скоро - просто изключих всичко и всички. Останах само аз и гласът на Биляна, която ме водеше през тези 8 часа - без телефон, без часовник, без говорене, график и бързане. 8 часа кадифен глас, вдъхновение и аз! Вълшебно.

Пътуване през моите собствени истории, звуци и лица.

Това за мен е 8for8: пътешествие към нас самите, към това което искаме, което чака да бъде намерено и освободено, към вдъхновението да живеем, да надграждаме, създаваме и споделяме! Споделям 8for8 с вас като нова екзотична дестинация, защото всъщност е точно това!

Ирра Русева


405 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page