top of page

Доверих се на инстинкта си / Албена Александрова за 8for8

Актуализирано: 14.06.2022 г.Здравей, Биляна! Пожелах да ти напиша писмо след неделната ми медитация, която ме пренесе отново в уютната зала на 8for8 и чувах твоя глас да ме води. И тази медитация ме остави благодарна и благоденстваща.

Благодарна на енергията на Вселената, която ми праща всичко, от което имам нужда в точния момент – като теб.

Научих за теб преди много години, защото си купувах сп. EVA от първия му брой и следях работата на екипа с респект. По-късно си бях внушила, че имам симптоми на МС и изчитах всичко в интернет. Следях и твоя път. После тръгнах по мой си такъв, който успя да ме изведе до 7-8 години здрав и пълноценен живот.

А след това дойде пандемията и аз се сринах. Пак по някакви неведоми пътечки стигнах до информация за 8for8 и след половин година непрестанни паник атаки, аритмии, тревожност и усещане, че не мога повече и че ми трябва помощ, реших, че ти ще си моят водач. Доверих се на инстинкта си и така и стана.

Отново се обърнах към себе си, притихнах и усетих вътрешната си сила и смелост. 8for8 ме извади от зоната на комфорт на етикираните ми страхове и ме научи на любов и приемане. С всяка следваща практика осъзнавам коя съм, собствения си смисъл и цел. От объркана невъзможна мисъл вече успявам да направя план, да се грижа за себе си, да се обичам и да си прощавам. Балансирам, приемам всяка своя емоция и се стремя да осъзнавам всяка реакция в мен. Така за няколко месеца открих как мога да изразявам себе си, как да съм полезна на мен и на околните. Чувствам се лека и истинска, летя по идеалната траектория.

Та всичко това го мислех в неделя сутринта. Реших, че макар все още да съм тотален интроверт, след като душата ми е изпълнена с благодарност, то трябва да я излея без страх.

Благодаря!

Албена


ежедневни медитативни практики винаги можете да намерите ТУК


173 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page