МЯСТОТО
Ето го и прекрасното място за нашите Програми през 2020 и 2021 – елегантен, бутиков и дискретен хотел  – на двадесет минути от Бургас, в живописния парк Росенец, отдалечен от шума и суетата. Това е хотел Света Анастасия. Построен на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета, с гледка към безкрайното синьо и уединен плаж в залива на спокойствието.
 

Мечтано кътче, в което и ние се влюбихме. Почувствахме енергията му и си пожелахме да го превърнем в нашето място за провеждане на следващите сесии План да Бъда.
 

Необятната морска шир притежава неописуемо очарование и тайнственост. Когато отвориш вратите на Света Анастасия застиваш от красота и магия. Тишината те обгръща, морския бриз те гали, безкрайното синьо те омиротворява. И ти вече знаеш, че си го намерил – не просто хотел на морския скален бряг, а истински дом, който те привлича със своето очарование и магичност. Дом където ще се срещнем, където ще се свържем със себе си и с другите, където живеем и се наслаждаваме.
 

Съзерцавай. Това е време само за теб и за срещата с теб! Забави потока от мисли. Забрави ежедневните грижи и забързания ритъм.  Осигури почивка на тялото и душата си. Поглези сетивата си. За това мечтаеш и това търсиш! И за това е необходимо време…

ПРОГРАМА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ
ПЛАН ДА БЪДА
2021
Plan to Be#5 / 03.05 - 14.05
Plan to Be#6 / 14.05 - 20.05
Plan to Be#7 / 27.09 - 08.10
Plan to Be#8 / 08.10 - 14.10