top of page
logo_IamME_edited.jpg

I AM ME / АЗ СЪМ СЕБЕ СИ

ГАЛЕРИЯ

ОТЗИВИ

DSC03011_edited.jpg

И докато се чудех има ли смисъл да се върна към плана за деня след толкова грешки и обърквания, си спомних нещо от далечната 2010, когато Биляна Савова правеше дизайна на първата ми книга и чак когато я отпечатахме, забелязахме, че на една цяла страница текстът се е набрал без интервали. Цяла една страница като немска дума. Аз, естествено, изпаднах в истерия и тогава Биляна ми каза, че когато на изток шият персийски килими, нарочно правят един сгрешен ред против уроки. И вместо цял ден да мрънкам колко съм смотана, отидох на семинара на Биляна I am Me - I create Myself, оставих се да вляза обратно в тялото и главата си и когато в края на практиките имаше разговор за контрол фрийковете, темата за нарочните грешки и персийските килими отново изплува. Беше силно емоционален ден, сложи начало на някои нови навици и въпреки че съм тотално изцедена, знам, че имам много за какво да благодаря. - Мила Михова

DSC03032.jpg

Биляна ми даде инструментите, за да се науча да познавам себе си, да се грижа за себе си и да изграждам себе си. Да обичам тялото си, каквото и да е то, както и да изглежда, каквато и болест да го обитава в момента. Да обикна всичко свое, защото е част от мен. Да приемам без отричам, без да се съпротивлявам. Да използвам всичко, което ми се случва, за да се придвижвам към по-добрата си версия. Само преди половин година чувствах времето като най-големия враг. Мразех миналото, защото ми напомняше на всичко изгубено, всичко, което не мога да върна. Ненавиждах настоящето, защото в него усещах болестта най-силно. Отричах бъдещето, защото ме беше страх от неговата неяснота и от вероятността да е наситено с още болка. Благодаря ти, Биляна, че ме помири с времето и ме научи да живея осъзнато в настоящето и да работя ежедневно за най-светлото и най-моето бъдеще. Най-доброто предстои. - Виктория Радославова

DSC02970_edited.jpg

24 часа от срещата ми с тази, която ще бъда след 365 дни. Чувствам се сякаш съм отсъствала от този свят и време месеци, а бяха само 6 часа.

Отново съм в ежедневието си, но някак по-лека и заредена с позитивизъм, защото имам още по-голяма яснота коя съм и как да се изразя. Имам план. Имам инструменти да го реализирам. Имам пет цветни нишки, които да ме държат свързана с обещанията към самата мен.

Имам още нещо… още едно супер ценно “нещо” - това е усещането за малка общност от “менеподобни” хора, за които така наречените чудеса имат алгоритъм и всъщност са нещо напълно постижимо, а не случайно!

Благодаря Биляна за вдъхновяващия начин, по който вървиш през Времето по Пътя си. Благодаря, за това че бях и в сърцето си винаги ще съм част от инициативите ти! Благодаря за енергията и специалните срещи. - Ирина Тенчева

mondio-Copy-758x569.jpeg

Преди 4 години смених житейската си концепция. И така една сутрин не си легнах в 6, а се събудих и разбрах, че нощният живот е хубаво нещо, но той носи след себе си товари, които трудно се свалят от колата. Започнах да посещавам психотерапевт и пред мен се отвори един нов свят, на който винаги съм гледал с ирония и недоверие. Светът на мълчанието. На вътрешното ми аз. На самооиграждането. На саморежисирането. Оттогава до днес, с бавни крачки вървя към създаването на моята по-успешна версия.     

В I AM ME (на 06.11.22) Биляна  разгърна пред очите ми концепция за 365 дни, в които човекът може да поправи неравностите в себе си и да построи нови магистрали за бъдещето си. И така на 6 ноември за 6 часа, в четири етапа програмата I AM ME без претенции, без излишноти и без шум показа как, ако искаш можеш да бъдеш.

P. S. Това не е рекламен текст за Биляна и нейната нова програма. Това е преживяване, от което имах нужда. Защото там, в онези 6 часа на мълчание, получаваш няколко ключа към вратите в теб. Как и кога ще ги отключиш зависи само от онова I AM ME. - Мариян Станков

521532_480_.jpeg

Събирам ноемврийски послания… Има много неща, за които да се тревожа, но този път отлагам. Реших, че procrastination-a веднъж трябва да играе в моя полза.

Този чуден и напрегнат ден аз си го създавам. Аз избирам колко точно да се тревожа и за какво, колко неща ще свърша и колко ефективна ще бъда. И макар да мечтая всичко да върви по моя (строг) план, постепенно се опитвам да пускам контрола и да го огранича до моите си действия и реакции.

Повтарям си думите на Биляна като мантра:

- Всичко, което трябва да знам ми се разкрива. 

- Всичко, от което имам нужда идва при мен…

Много неща си взех от 6-те часа мълчание в I CREATE MYSELF, но най-ценно в този момент ми е знанието, че единственото нещо, което трябва да борим са негативните визуализации, които си представяме често, къде от страх, къде от притеснение и тревога. Как? Като ги контрираме с представа за позитивна развръка или както казва @irina_tencheva - директно да ги анулираме: “Анулирам, анулирам…”. Каквото и да правим, само с живота не бива да се борим. Него трябва да оставим да минава през нас. 

Страшно е. Трудно е. Знам. Но трябва. - Карин Околие

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

За да следите информацията за програмата I АМ МЕ / АЗ СЪМ СЕБЕ СИ следвайте ни в социалните мрежи

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page