top of page
I_AM_logo.png

епизод #23

С този епизод започва серията с мъжки участия в АЗ СЪМ, както и отваряме темите за менталното здраве, за психическата стабилност, за емоционалната ни грамотност, за уязвимостта ни. Как се справяме и как физическото ни здраве зависи от тези невидими, но изключително важни фактори в живота ни.

Първият ми гост е един от най-разпознаваемите гласове на модерната българска музика. Вади ти с памук душата и те разплаква в океан от емоции. Над 30 години вече с групата му неуморно творят музика, която Остава. Гостът ми е Свилен Ноев, фронтменът на група „Остава“ - една от най-успешните български рок банди. Баща, музикант, творец и един различен великан. Говорим си със Свилен за това, което сме и което другите не виждат; за това как се излиза от трудна, почти дънна ситуация и как да намираме смисъла.

 

В останалата част на епизода ви давам изключително полезни съвети отново свързани с менталното здраве. А в рубриката Учителите ви срещам с Габор Мате - човекът, лекарят, психологът, който не се страхува да нарича нещата с истинските им имена и именно затова хората му дават цялото си доверие, признателност и любов. В рубриката за медитация прави заедно практика, която нарекох Шоколад. За целта е добре да имате до себе си парче любим, черен шоколад, който използваме докато медитираме.

bottom of page