top of page
I_AM_logo.png

епизод #22

Този епизод е заснет в Индия. В аюрведичната клиника, в която се лекувам в последните 10 години.

Тук в клиника Аюшпрана се лекуват хора с автоимунни диагнози – най-вече с множествена склероза, но се лекуват и хора в ранни фази на Паркинсон, Алцхаймер, АЛС; хора, преживели инсулт и в последно време - хора диагностицирани с ревматоиден артрит.

 

Всички ние, които се лекуваме тук сме етикирани с някаква диагноза, но всъщност имаме проблеми в повече от една система. И Аюрведа прави това – връща ни баланса. Учи ни да живеем. Но изисква време и отдаденост. И много доверие.

 

В епизода фокусът е върху автоимунните заболявания или казано по друг начин - за бунтът в тялото и срещу тялото. А специалното ни внимание е върху дигнозата ревматоиден артрит, с която е диагностицирана Боряна, която е мой гост и нейният разказа за това през което минава, как се справя и какви са успехите й само 18 месеца след първата й терапия в клиниката.

 

Гледайте и епизод #13, който е с учстието на д-р Прашант - Аюрведа лекар и създател на клиника Аюшпрана - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5ko0U_-M&t=48s Клиника Аюшпрана, Индия / Ayushprana, India https://ayushprana.in/ за контакт / contact: Email doctorayushprana@gmail.com info@ayushprana.in Phone +91 808 615 1111 | +91 858 995 6666

bottom of page