top of page
I_AM_logo.png

епизод #18

Балансът - къде го губим, как и защо? Говорим за формулата за постигане на трайна хармония във всичките аспекти на един човешки живот - работа, семейство, лично пространство. Какво се случва с мъжете в днешния свят? Как се справят? Трудно ли им е да дефинират промените в света и да търсят трансформацията за себе си?

Търсим отговорите заедно с Ивайло Тиманов. Той е човек с дългогодишен опит в корпоративния мениджмънт. В момента е изпълнителен директор на голяма международна компания. Ангел-инвеститор в редица стартъп бизнеси. Единственият мъж, който се осмели да влезе в програмата Plan to Be като един от първите участници в пилотното й издание през 2019 г. В последствие се включва и в следващи нейни издания, както и в еднодневната програма 8for8. От 11 години се занимава активно с Тай Чи, което поражда интересът му и към медитацията, която продължава да практикува ежедневно. Сертифициран инструктор към Академията на Дийпак Чопра. Баща на двама сина.

В епизода ще видите и новата рубрика "Rx: Primum non nocere", както и уроците и примера на още един мой учител - Стив Джобс.
А медитацията, тези 8 минути, с които неизменно завършаваме всеки епизод на АЗ СЪМ, са вдъхновени от "мозъчните упражнения" на Стив Джобс, които ще ни помогнат да успокоим немирните си мисли, да засилим вярата в себе си и да бъдем заредени със страст и увереност във всяка една стъпка, която правим. Можете да слушате и да практикувате медитациите от рубриката "8 минути Осъзнаване" ТУК

bottom of page